Om bruk av appen i EU, Storbritannia, Brasil og Vietnam, eller av innbyggere i California

Versjonene av appen som Kaspersky og partnerne våre distribuerer i EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam (samt versjonene som er beregnet på å brukes av innbyggere i California) oppfyller kravene i regelverket som regulerer innsamling og behandling av personlig data som er etablert i disse regionene.

Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du er myndig og gammel nok til å installere Kaspersky -appen i EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam eller den amerikanske delstaten California. Etter at Kaspersky-appen er installert, vil du bli tilbudt å lese og godta vilkårene og betingelsene som kreves for innledende oppsett og bruk av Kaspersky-appen.

Det er også to valgfrie erklæringer du kan godta: Kaspersky Sikkerhet nettverk erklæring som er nødvendig for å øke programvarens reaksjon hastighet på informasjon og nettverk sikkerhet trusler, og erklæringen angående databehandling for markedsføring formål som er nødvendig for å tillate Kaspersky å lage mer fordelaktige tilbud til deg. Hvis du velger å godta disse erklæringene, kan du når som helst avslå dem i programinnstillingene.

Se, godta eller avslå de ytterligere vilkårene

Du vil også bli bedt om å godta Erklæringen om databehandling for å tilby VPN-funksjonalitet som er nødvendig for at VPN funksjonen skal fungere, og Uttalelse angående databehandling med det formål å tilby funksjonalitet for Smart Home Monitor min, som er nødvendig for at Smart Home Monitor-funksjonen skal fungere, første gang du åpner denne funksjonens skjerm i appen (merk at du bør bruke abonnement av Kaspersky-appen for å aktivere Smart Home Monitor-funksjonaliteten).

Hvis du ønsker å tilbakekalle samtykket ditt til å gi data som er nødvendig for at Smart Home Monitor-funksjonen eller VPN-funksjonen skal fungere, kan du gjøre dette når som helst.

Tilbakekall ditt samtykke og slå av den respektive funksjonen

Hvis du avslår erklæringen angående databehandling med det formål å tilby VPN-funksjonalitet, vil VPN-funksjonen slutte å fungere. Hvis du avslår Uttalelse angående databehandling med det formål å tilby funksjonalitet for Smart Home Monitor, vil Smart Home Monitor-funksjonen slutte å fungere.

I henhold til vilkårene i GDPR har du visse rettigheter angående dine personopplysninger (vennligst les "Dine rettigheter og muligheter" -seksjonen av Personvernerklæringen for produkter og tjenester for å finne ut mer). Du har rett til å fjerne alle personopplysningene som er innsendt av den gjeldende appinstallasjonen fra Kaspersky. For å fjerne alle dine personlige data som er sendt inn av den nåværende installasjonen av appen fra Kaspersky, kontakt kundeservice og oppgi enheten og installasjons ID ene dine.

Se enhets- og installasjons-ID

Hvis du ønsker å utøve din rett til å fjerne allerede sendte data, kan du kontakte oss direkte for å be om sletting via https://support.kaspersky.com/general/privacy .